Riva

Idag har jag jobbat hos Ulf och rivit några vägger ochlite annat och byggt ett tak. Sjukr trött i underarmarna och ryggen nu, kommer ha en dödlig träningsvärk imorgon haha.

Det var sjukt annorlunda mot vad jag brukar hålla på med men det var faktiskt kul :). Jätte skönt att jobba med hela kroppen, kändes som ett 9 timmar långt gympass haha.

Jag kommer fortsätta jobba både där och hos pappa när jag inte har klippningar och så. Måste ju göra något medan jag letar efter ett mer permanent jobb... Jag kan ju inte hålla på med detta hur länge som helst, inte om jag vill behålla mina frisör händer :S

Idag börjar marlmöfestivalen och jag känner ingen större ängtan eller lust att åka dit faktiskt, blir nog bara en lungn hemma kväll, lär behövas efter denna dag :P

På söndag åker Lina till Usa och ska vara där i nästan ett år och spela collage fotball (skit fett!),  men som tur är kommer hon hem till jul o nyår :)

What to do?

Jag har så tråkigt nu om dagarna när jag varken kan träna, gå i skolan eller jobba. UH!!

Jag går bara o väntar på att infektionen ska försvinna, att gymmet ska öppna igen, att dans terminen ska börja (jag ska börja igen) och att jag kaanske ska börja på gympan igen, dock endast fristående och sånt nice :)

lite saker har hänt sen sist!

-Jag fick min examen, dvs att jag är frisör nu :)
-Jag har varit i tunisien i två veckor - härligt!
-Jag blev sjuk direkt när jag kom hem och är inte helt frisk än, en campolobacter infektion - inte så kul!
-Jag är nu arbestlös och rastlös.

RSS 2.0