kent @ hultan

http://www.youtube.com/watch?v=YWSvsKdNq48  
 
fyy vad mäktigt det var när som var på hultsfred, när barn kören kom in till dom som försvann.

HAHA just det, jag kom precis på att jag hade tappat bort alla under konserten (har jag för mig) men mitt i konfettiregnet träffar jag tove o gustav o tove bara grät o grät o då började jag gråta också o gustav bara flabbade åt oss. HAHA "*snyft* fyyy faaan vad *snyft* som är bäst" haha. lite för mycket av det goda där kanske?!;P
Året innan skrattade jag åt dom som grät när vi såg som i limhamn "gud vad löjligt" hehe.

fy vad jag har blivit nostaligisk...kan ha att göra med att jag både missar winnerbäck i sommar OCH kent och håkan på sofiero slott. jag försöker vara positiv o tänka att det är ju såå många gånger bättre att vara i Tunisien o chilla men just nu känner jag mig lite nere för det... :(

 http://www.youtube.com/watch?v=5xya6MimgzY Lyssna o njuuuuut :D

åhhhhhh jag önskar att du var häär

helt slut!

jag har helt slut efter träningen idag, körde igenom hela kroppen och tog verkligen ut mig, gymmet är ju stängt två dagar nu så då kan jag inte träna..

 sååå nice

 fräääschhh

nu sitte jag o lyssnar på kent, det var sjukt längesen men nu känner jag att det behövdes lite jocke o grabbarna.
MIDVH, live från olympen JAG VAR DÄR, det var sååå bra :D:D

http://www.youtube.com/watch?v=UsGdXwJFWlo <-- FETT

o jag är livrädd för att leva men jag är dödsrädd för att dö!! gåshud!  5:37

Hej mamma!

Just det, nu har jag ju två läsare, både mamma o jonas läser ju nu! Precis som om dom inte vet vad jag gör utan att läsa här haha.


Mamma, vet du hur man kommenterer?

v. 17

tisdag: skola sen gym, körde ben, mage och axlar + powerwalk 15 minuter på bandet o sen cyklade jag hem, bommarna gick ner precis när jag skulle över så jag tänkte att jag skulle cykla den vägen som vi brukade köra när bommarna går ner framför näsan, det visade sig vara dumt. Motvind, uppförsbacke och redan möra ben efter gymmet = en seg cykeltur! Jag klarade det dock, även om mina ben skakade när jag kom innanför dörren hehe

onsdag: ullared med svärföräldrarna + jonas ingen träning för jag var inte hemma förrän vid halv tio

torsdag: gym på morgonen bröst, mage o rygg blev det, dock inte så mycket bröst för när jag körde bänkpress kändes det som om muskeln höll på o gå av på högersida, men det kändes inget på dom andra övnngrana...skumt!
sen åkte mamma, zami o jag in till ystad o zami tog hål i örat o jag var hos doktorn.

fredag. skola sen åkte jag till salong Mia o blev klippt o färgad av Mia, så nu är jag lite gråhårig:D bild kommer kanske sen. Sen klippte jag Mia, liiiide nervös jag var i början, men sen klippte jag utav bara fasiken. på kvällen blev det Notting Hill o mys med mammi

idag skulle jag egentligen till gymmet men sen försov jag mig lite o sen kom jag på att jag skulle färga min kusin. Så nu har jag slingat Z med bruna slingor - snyggt! jag får se vad det blir för träning idag, förhoppningsvis både ett kondition o ett styrke pass. Gymmet har stängt nu så jag får träna hemma då, men det var längesen jag körde spänning o utthålighets styrka så det skadar ju inte, ett långt stretch pass hade också behövts faktiskt..

måndag 21

Det blev ingen morgonlöpning, jag råkade ställa klockan på 4:00 istället för 4:30  så när klockan ringde tänkte jag, äsch, jag sover en halvtimme till (eftersom att jag inte somnade förrän närmare halv tolv) men såklart vaknar jag inte förrän klockan fem och hinner inte springa då. DRYGT!!

Efter åtta timmars teori i skolan idag kom jag hem o slappade i solen lite o nu på kvällen gav jag mig ut på en jogging runda. Det var rätt jobbigt tack vare att det blåste rätt rejält där jag sprang men jag pressade mig o orkade springa hela vägen, eller nästan hela vägen, för när jag hade typ 100 meter kvar så kommer jonas körande och kör sakta sakta brevid mig o snackar fastän jag har mp3 i öronen på hög volym, fastän jag ignorerade honom o sa att han skulle köra så slutade han inte så jag blev irriterad o tappade rytmen och flowet så jag hoppade in i bilen o åkte dom sista metrarna hem. När jag kom hem stretchade jag o nu sitter jag här med en stor kom örtteo ska sanrt lägga mig o läsa om hur man "Fixar Perelli kroppen!"



( jag blir 20 om 4 månader, fyy vad gammalt det låter!)


lat

fy vad jag känner mig lat, jag har inte gjort NÅGONTING idag alls förutom att jobba på morgonen o sova i solen. Nu sitter jag o lyssnar på Lykke Li och dricker te när jag egentligen skulle sitte o råplugga inför den första (av två) teorilektionen innan examensprovet som jag har imorgon, men istället ska jag slänga mig i sängen o läsa den nya Topp Hälsa som jag köpte idag, det finns ingen bättre motivation än att läsa en tränings tidning.

Imorgon ska det tränas iaf, förhoppningsvis somnar jag fort ikväll för isåfall ska jag upp tidigt o springa en runda imorgonbitti! SÅ klockan ställs på 4:30 o så får vi se hur bra det går med den ambitionen..

veckan

oj, nu har jag inte skrivit dom senstae dagarna, iaf;

i onsdags sprang jag intrevaller mellan åtta och nio på kvällen, det kommer jag inte göra om innan det blir ljusare kan jag ju säga. Den sista biten kutade jag för jag fick för mig att nån var efter mig så det tog nån minut att få tillbaka luften igen, men det var härligt! när jag kom hem blev det en lååång mjuka.

i torsdags skulle jag igentligen till gymmet men dex hade sin sista träning innan NM så jag vad där o kollade (iom att jag inte ska med). det var jätte kul o dom är sååå duktiga så det kommer gå suveränt för som imorgon!

idag var jag ju ledig från skolan men jag var på Mia Salongen och klippte o färgade en tjej och klippte en klassisk herr klippning på en annan ( det är något jag verkligen måste öva på iom att det inte finns så många som vill ha de längre + att det kommer med STOR säkerhet komma på gäsellen). Egentligen skulle jag och Jonas ut o springa imorse innan jobb men vi var lata, jag myglade även på gym träningen nu i eftermiddag, eller rättare sagt så somnade jag i soffan fem minuter efter jag kom hem o vaknade 45 minuter innan gymmet stängde - LYCKAT!!

aja, jag får ta igen detta imorgon ( hur jag nu ska klämma in det mellan tre klippningar, hälsa på min gudson, hämta en massa kläder o middag o bio med jonasmen träning måste prioriteras roxanne! 

bröst & mage

Gymmet idag och det blev bröst o magträning, bröst känner jag redan lite i, hoppas att det kommer kännas i magen imorgon me, så man känner att man har gjort något :)

Imorgon är det fön prov och jag ser INTE fram emot det, något jag därimot ser fram emot imorgon är löpningen.

På fredag är jag ledig o jonas börjar inte förrän klockan elva så han o jag ska ut o springa på morgonen innan jag ska till salongen och han ska på jobb - NICE!!

nu ska jag dricka mitt té o ladda min mp3 med lite bra låtar att springa till, någon som har något bra tips? O sen ska jag sova!


v.o prov & löpning

I skolan idag hade vi ett förberedande v.o prov och jag fick över medel (mvg), woohoo! jag har haft en svacka inom fön o v.o men nu hoppas jag att det har vänt. jag har det sista fön provet på onsdag och det är det betyget som kommer stå i mitt slutbetyg.

Annars då?
Jo, jag började mitt nya liv som löpare idag. I den nya Fitness magazine tidningen var där ett schema för hela 32 veckor!! Jag vet ju inte precis om jag ska satsa på en halvmara (efter 32 veckor skulle man klara det stor det) men med tanke på tt min kondition inte är det bästa för tillfället så tänkte jag ju att jag kunde testa det.
Jag sprang iaf intervaller i en halvtimme ungf. ( jag la på mer än vad det stod i tidningen) o sen stretchade jag ( att jag har varit gymnast går ej att spåra längre)

nä, nu ska jag gå o göra lite grönt té o sen ska jag forstätta plugga hår biologi, inget cashmere maffia idag inte..


nya tag

Jag har äntligen kommit igång med träningen igen efter flera veckor av urinvägsinfektion, förkylning, svimingar och diverse andra jobbigheter vilket känns otroligt skönt. För att jag inte ska tappa stinget nu när jag har satt iång igen så kom jag på den geniala tanken att jag skulle ta tag i bloggen också, men nu börja skriva om träningen så att jag har riktig koll.

Jag har ju rätt bra koll nu med med träningsdagboken o så men om jag skriver så att ALLA kan se så är det ju en liten morot att verkligen komma iväg på löprunorna o gymmet. Fastän jag är mycket medveten om att det i princip bara är Jonas som läser min blogg (var fjortonde dag ungf.) så vetskapen om att vem som helst faktiskt kan läsa är där.

Idag har jag i varje fall;
-powerwalkat i 30 minuter till jobbet
-kört ett hårt magträningspass

och sen ska jag ut o gå med jonas.

Denna helgen har jag även börjat plugga inför mitt examens teori prov och det har vl gått helt ok. Om mindre än en månad har jag provet med stort P.


ha det gutt!


RSS 2.0