packning

Träningsvärken börjar känns av lite efter fristående träningen igår, dock inte av dansen utan för att vi mjukade jätte mycket, spagat o splitt där jessi drar/trycker allt vad hon kan + en brygga i typ 40 sek!! DET är jobbigt kan jag berätta!

Nu måste jag gå o tvätta det sista som jag behöver ha med till lingvallen, håller på o packar det nu. Funderar lite på om jag ska köra ett arm pass här hemma och kanske lite mage med? Känns faktiskt RÄTT så lockande... Kan ju pumpa upp pilatesbollen som har legat platt ett par veckor nu... hrm...

Jag får ju träna hemma nu efterosm ttamitt gymkort har gått ut, jag ska försöka hinna köpa nytt imorgon eller på fredag...

söndag

En lugg klippning, två kill klippningar, en snaggning och en färgning har jag hunnit med såhär på kvällskvisten efter att jag var tränare på splitt.

Imorgon är det jobb som gäller och på fredag är det dags för det årliga splitt lägret på Lingvallen. På fredag åker jag med 50 gymnaster och så kommer resten på lördag, sen är det hemfärd på söndag.


3 uppsättningar

Sådärja, nu är dagens tre uppsättningar gjorda :) allt gick bar och smärtfritt,  skönt!!

Jag har även hunnit med att titta på en lokal som verkar lite intressant ;)

uppsättningar:1 down, two to go

Nu är jag färdig med en uppsättning, en tjej som är syster med vänner till familjen, hon skulle på bröllop och ville vara lite exta fin :).

Nu ska jag åka till svedala och göra t vå uppsättningar där, det är test uppsättningar bägge två, en brud uppsättning och den andra än hennes tärna. Kuul:)

Nä, nu får jag bege mig, ska hitta dig också!!

död i armarna!!

Precis hemkommen från fristående träningen, körde i genom mycket = huvudet snurrar nu!!

På slutet körde vi stryka två o två, 60 sek stryka, 20 sek vila, Jessie och jag skulle köra ihop, chins stod först på tur o såklart så måste jag tävla mot henne, jag klarade 20 chins o sen var det hennes tur, 25 klarade hon. Efter det var våra armar döda, vi klarade dock all stationer utom den sista, Jessie mådde lite illa och försvann och jag blev helt yr, klarade inte av att göra en ända armhävniong i herrbarren, haha såg helt sjukt ut, jag lyfte upp mig, sänkte ner... o sen kom jag inte längre !!;P

Nu ska jag fixa lite o sen gå o lägga migm ullared imorgon med J o hans familj :D

morgon gym

I morse cyklade jag iväg till gymmet när dom öppnade o körde lite överkropp, hade sjukt ont i huvudet så jag tog det rätt lungt.

Jag testade även stretch maskinerna, grymt skönt var det faktiskt :).

Nu har huvudvärken kommit tillbaka så jag får drick vatten o hoppas på att det går över..

träning :)

Javisst kom jag iväg jag gymmet efter att jag ahde tränat små killarna :)

Det var riktigt skönt att träna, speciellt nu när det var så fruktansvärt  länge sedan! + att det har blivit så fint nu när dom har gjort om, det påverkar verkligen träningslusten positivt :)

lipton

Nyss hemmkommen från jobb, nu sitter jag o dricker te och ska snart göra mig iordning för att åka till Splitt. Små killarna ska tränas idag :).

Jag hoppas på att komma hem i bra tid så att jag hinner ett träningspass innan dom stänger idag...

Ingen träning :(

Nähäm då blev det ingen träningen  idag då, jag som har längtat så hela dagen!!

Jag kom inte hem fårn jobb förrän klockan 9 och då stänger ju gymmet...

(och JA, träningsvärken är värre idag!!)

Jag vill träna!!!

Åhhh vad jag vill träna o bygga nu!!! Har kollat in massor av träningsbloggar nu ikväll och kännerm ig bara ännu mer peppad!!

Ska försöka stänga ner bloggarna och stänga av datorn nu och gå o lägga mig ( och läsa fitness tidningen ;P)

GODNATT!!


Jamie Eason


Träningsvärk!!!

Löjligt mycket täningsvärk har jag fått nu på kvällen! Och mer kommer det bli!!


Friståendeträning

Jag kom hem från den andra fristående träningen för en stund sen.
PUH vad jobbigt det var idag, men det gillar jag :D

Jag märkte verkligen att jag har blivit sjukt svag och i allmänt dålig form idag, inte för att jag inte fattar att man tappar lite om man inte tränar på 2 ½ månad... Det är en riktigt jobbig känsla när man verkligen tror att man klarar av något ( en övning t.ex) och sen märker man att man är för svag/för stel/ har för dålig kondition för det. Så var det med massor av grejer idag på träningren, jag trodde verkligen att jag skulle klara det, jag fattade att det skulle vara jobbigt såklart, men så gjorde jag inte det...usch!!

Aja, det är ju tur att gymmet har öppnat och att jag har fått tillbaka träningsviljan, för nu blir det ändring på det här :D

Jag brände mig

Jag brände mig idag igen!!!

Jag stod o gjorde kaffe imorse och var måttligt stressad innan jag började jobba så när jag skulle trycka ner presson så sprutade det hett vatten över hela min bröstkorg och höger underarm.
Som tur är har mamma alltid alltiing hemma ifall vi gör oss illa ( vilket är OFTA) så jag fick på bedövningssalva och ett 20 cm stort kirurgplåster..
 
Galet vilken otur jag har haft de senaste dagarna..


Gymmet öppnar :)

Imorgon öppnar gymmet igen efter att ha varit stängt i över en månad för renovering. I tidningen stod det att 80% av maskinerna var utbytta och att det fanns en ny "relax avdelning" så jag ser riktigt mycket fram emot att se hur det ser ut där nu :).

J delar inte alls denna nyfikenhet utan säger bara att han vill träna och bryr sig inte om hur där ser ut...


Hela familjen

Nu är hela familjen samlad igen efter att mamma, pappa och Zami har varit i England torsdag-söndag.
Så dessa dagarna har jag varit bossen (yeah right). Vi har precis ätit middag med kladdkaka till efterrätt som jag hade bakat :).

När jag hällde in oljan i pannan för att steka kycklingen så tog jag stekgärnet och skulle "shvicha runt" oljan i pannan och då åker typ hälften av öljan över kanten o ner på min fot så jag kommer väl få några fina blåsor där, KUL!! Fyy vad ont det gjorde :( jag hoppade runt, stampade, skrek och grät så ont det gjorde...


Just det, I fredags var jag tränare för små pojkarna på gympan, min syster är huvudtränare där så jag avr med som moraliskt stöd :P

Fristående

I tisdags var det första träningen med fristående gruppen, vi var 10 stycken vilket var över förväntan! Det var super kul att dansa igen :), Maria hade gjort en uppvärmningsdans som vi lärde oss (den var jätte skön att köra) och sen lärde vi oss början på friståendet. Detta friståendet är verkligen inte likt något som jag har kört innan men det kommer bli riktigt kul att lära sig det :D.

RSS 2.0