äta innan träning

Jag hatar verkligen att komma hem innan jag tycket till gymmet o äta, för då går det alltid så fett dåligt. Som idag t.ex. Jag tog inte med träningskläder till gymmet för att jag skulle hem o passa min bror i typ en halvtimme, men så ringer mamma o säger att jag inte behöver göra det. Men hem måste jag ju o hämta kläder o givetvis är jag svinhungrig så jag slänger i mig massa mat, blir svintrött, segar som bara den innan jag tar mig i kragen o hoppar på cykeln ner till gymmet.

Jag körde bara lite bröst o mage o sen fick det bli trappmaskinen, imorgon ska jag ha med träningskläder till skolan så att jag sicekr direkt till gymmet när jag kommer med tåget. Imorgon tror jag att det blir ett köttigt armpass, jag var sugen på o köra det idag också men tante eftersom att det ändå gick skit kundej ga lika gärna spara armarna o köra död på dom imorgon.
 

benhinnorna spökar

Sådärja, nu känns allt som vanligt igen, iaf i benhinnorna... Har haft sjukt ont hela dagen och jag blir så sjukt deppig av det, dom har vairt hur bra som helt under ett par månader så jag har verkligen kunnat träna kondition relativt bra, men nu verkar det vara försört..

Det blev ingen promenad imorse och heller ingen nu på kvällen, jag var och tittade på min lillasysters konsert i kyrkan i ystad istället, mysigt!

Imorgon står det gym - överkropp på mitt schema och jag har precis lagt tll en låååång stretch/mjuka där jag får koncentrera mig på vader och fötter. Naprapaten sa att om man mjukar upp lederna o musklerna i rygg, höft men framförallt i vader o fötter så kan det släppa rätt mycket, hoppas det är sant! 

Nu ska iaf benhinnor o vader få sig enomgång massage med liniment, så knns det kanske lite bättre imorgon.

Bara drygt 6500 steg idag; cyklade till/hem från tåget, kunde inte gå imorse!

konditionspass

Efter skolan blev det ett konditionspass, och eftersom att jag inte ville belasta benhinnorna mer än nödvändigt så körde jag;
-15 min cykling
-15 min i trappmaskinen
-15 min flowing (eller vad det nu heter, där det är som o åka skickor?)
-20 min gång på rullband
och sen cykling hem
65 min kondition

Det känns inte alltför mycket i benhinnorna, men jag ska ändå smörja in o massera dom nu hade jag tänkt, mest i förebyggande syfte.

Jag vet inte hur jag ska göra med morgonpromenaden imorgon, det känns som om jag kommer överbelasta benhinnorna om jag kör på imorgon med. Nää, det får bli vila imorgon, både från gymmet och morgonpromenaden så kanske jag kör på en kvällspromenad, J, är du på?

Btw, har det blivit 1600 steg idag.

morgonpromenad

Sådärja, då var den första morgonpromenaden avklarad (sen jag började på skolan i köpenhamn). Väckerklockan stod på 04:20 men jag tyckte inte alls att det var svårt att ta mig upp och gå ut o gå. Det var jätte fint väder, fåglarna kvittrade, frisk luft, det var jätte skönt. Synd bara att min vänstra benhinna skulle börja krångla fram emot slutet, och lite skoskavskänningar fick jag på högerfot. Nya skor kanske? Iallafall så blev det en runda på lite drygt en halvtimme och 4788 steg

Nu sitter jag o dricker kaffe men om en kvart ska jag cykla tll tåget, efter skolan blir det gymmet och jag tror att jag ska träna kondition idag, om benhinnorna inte misstycker... Jag kan iofs köra på trappmaskinen, flow grejen eller cykla ändå, så ja, det blir ett konditionspass efter skolan.

ha det bra så länge

Vår sång!

image28
Hjärter dams sista sång
Lars Winnerbäck

Den Otroligt duktiga Anna från http://annaritar.blogspot.com/ har gjort denna!

noway!

Haha, nej, det är inte jag på bilden i föregående inlägg som många trodde...

Egentligen skulle jag ut o springa nu på kvällen men nu har det blivit så passa sent så om jag springer nu blir jag så pigg så jag aldrig kommer kunna somna...Det får bli en löprunda imorgonbitti istället kanske.. Ja, jag tror faktigt det, och denna gången ska jag inte torska.. klockan ska stå på 4:20! NU gäller det bara o somna i bra tid så jag inte är helt ur form imorgon..Iofs har vi ju bara diciplin orientering ( vi ska snacka om vilka dicipliner vi ska ha på examen) och på em ska vi fixa dom nya i håret, jag ska no klippa killen o bleka honom helt vit. Hello Mr Jay!

Imorsen blev det ett 45 min gym pass med fokus på tricep och rygg, tricep gick svin bra men inte ryggen därimot...
Efter det blev det en 45 min promenad hem.

Jag har faktikt varit rätt aktiv hela dagen såhär på min lediga dag (pingst är fortf. röd dag i danmark) massa trädgårdagarbete, åkt inlines, målat o städat o så hela dagen.

Nu ska jag bli duktigare på o hålla reda på min träning o skriva upp det o så, så man inettror att man tränar mer än vad man gör (för att det känns bättre.. :))

Nu ska jag gå o laga matlåda till imorgon, blir grillad kyckling och en stor sallad :)

varför träna?

När folk frågar mig varför jag tränar magen, ska jag från och med nu hänvisa till denna bild:

måndags lat

Det blev ingen löpning igår som det var tänkt, pga.av en TÅ!!! Fatta hur dummt det känns att hoppa över en träning på grund av NAGLEN PÅ EN TÅ!! Heelt sinnes lat kännde jag mig!
 Men till mitt försvarr så tog jag på mig skorna och började jogga, men tyvärr sitter joggingskorna liiite för tajt för att det ska gå. Jag gick in i en av sängsbenen hhärom dagen o fläkte upp nageln på en av mina tår, NIICE!!

Ikväll blir det gym iaf! Någon som vet någon proteindrink utan mjölk Jag är aldrig hungrig efter jag har tränat o om jag väntar blir det försent att äta..
(Och sen rååå plugg)

Imorgon ska vi på studiebesök i Silkeborg, ska vara utanför skolan (i köpenhman) kl. 06:45 och kommer tillbaka kl. 20:00 så jag är väl hemma vid 22.

Torsdag är det teori hela dagen ocg rååååplugg på kvällen

Fredag = Teori Examen!!!!!


A-team!!

Gud vad jag började sakna A-flickor helt plötsligt! Jag såg mitt A-flicka linne o då blev jag bara helt sakning!! Jag hoppas verkligen att det blir någon form av fristående/dans/styrka/konditions träning iframtiden (på en bra tid!!) så man kan komma tillbaka till teamet igen :)

1.      2.    3.


1. Denna tävlingen gick sjukt bra för mitt lag :)
2. 24-timmars gympa!
3. En gång i tiden var man vältränad! Om killarna kunde träna utan tröja tänkte Jessie och jag också göra det!!;P


2 timmar

Jag kom nyss hem från gymmet efter ett två timmar långt överkroppspass. fyy vad gutt det var ;D.
Knappt några människor alls, så jag kunde träna i vilken ordning jag ville och hur länge jag vile (händer inte så ofta).
Det var så härligt så tiden bara flöt iväg! Efter passat så cyklade jag inom Coop o skulle kolla om dom hade psyllium frön, o det hade dom! Så nu ligger där två påsar i skafferiet, så får vi se om dom funkar!

Nu måste jag gå o duscha o göra vid mig o kansek plugga lite för ikväll ska jag se Johan Glans, svärföräldrarna bjuder alla söner + respektive, det kommer bli nice!!!


RSS 2.0