MUCK

nu ska jag åka och jobba och efter jobbet skajag fixa det sista inför tunisien. sen när jag kommer hem är jonas också hemma för han har nämligen haft sin Militära Utryckning i Civila Kläder idag :D


footloose

mitt förslag gick igenom till akrobatiken på nyårsgalan-footloose blir det! fett

idag har jag jobbat, varit i beddinge, handlat, snoppat jordgubbar, städat, lagat mat, packat, hoppat hopprep och kört fett mycket rygg- och magstyrka (jag kan knappt hålla mig uppe för att skriva detta). jag har varit igång hela dagen-känns ändå bra.

imorgon ska mamma och jag shoppa loss-inne på apoteket (när jag sa till mamma att jag längtade tills imorgon då vi ska fixa grejerna på apoteket svarade hon med att jag hade ett mycket patetiskt liv-jag kan väl inte hjälpa att jag tycker att underliga grejer är underhållande?!)


d e naaaajzz

om en vecka vid denna tiden är jag uppe i luften och glider på väg till tunisien - d e naaaajzz

denna veckan ska jag träna stenhårt, det slog mig för en stund sen att det är beach 2007 nu, and what have i been doing the last few weeks?! :O så d e också naaajzz

nu ska jag in till malmö med min syster för hon ska till tandläkaren, och eftersom att mamma jobbar så får jag agera mamma till henne (fastän all tror att hon är äldre än mig, hon är 15, jag är 18) sen ska jag köpa en bikini

jag funderar på o söka in till frisörtbildningen, jonas blev ju fin i håret efter att jag gick igång med saxen igår :P


nu äre slut

skolavslutning idag, sådär två veckor efter studenten. det var mysigt. efteråt åkte lina och jag upp till stan för att förtära lite thai mat. mycket gott. vi såg även landsmän :P.
efter det gick vi runt lite in der Stadt, provade bikini och så men vik om fram till att vi har förstora behag för att bära de bikinisarna som görs nuförtiden, vi får bli naturister helt enkelt.
Efter ett tag övergav vi varandra eftersom att Lina skulle till frisören ochskaffa fetinge lugg (jag väntar fortfarande på resultatet schnäckan) och jag skulle hämta mina glasögon. Yes, thats right, jag har nu bestämmt mig för att varva mitt linsbärande med glasögon, d e najs.

till lina- btw så saknar jag bloggning ffrån dig- skärpning va!

idag kommer jonas hem :D

cambridge

idag gjorde jag andra och sista delen av cambridge, den tog helt och håller musten ur mig.

idag har jonas och jag varit tillsammans i 23 månader, det är sjuka grejer det.

nice

jag har börjat tycka att det är tråkigt att skriva blogg, så här kommer det inte finnas något underhållande att läsa ett tag framöver.

i tisdags kom jonas hem och som den snälla flickvän jag är åkte jag in till malmö för att överraska honom. men så klart så ska han, just idag, den första gången på elva månader, vara föresnad, så där stod jag och snackade med aluma försäljare i 45 minuter haha.

på onsdagen och torsdagen slappade vi bara, och ja skrev mina trafik prov. deadlinen vad torsdagen så jg var inte en minut för tidig.

på fredagen var jag hos optikern och beställde nya glasögon, hade vattenkrig med zami och var på student fest hos oskar. mycket mycket trevligt.

på lördagen steg jag upp tidigt för att åka in till lund och göra mitt camebridge prov, listening and speaking delarna. när jag kom hem -lökig efter att ha suttit i ett varmt klassrum - gick jag till jonas och efter att ha legat i hans trädgård men kommit fram till att det var alldeled för varm, åkte vi till stranden och avnjöt åretd första dopp samt solning på stranden. helt sjukt, vi var där mellan fem och sju eller nått och det var 21 grader i vattnet, hur varm som helt i luften och bara allmänt mys.

idag söndag åkte mamma, jonas, jag, zami och dexter till playan och glassade, efter det tog jag det bara lungt och va lite med jonas. nu har han åkt till halmstad, den näst sista gången för alltid :D om 11 dagar muckar han :D

:D

igår grillade hela klassen hos gustaf, det var trevligt trevligt.

studenten vad riktigt nice :D tack till alla :)


JAG TAR STUDENTEN IDAG

det känns heeelt sjukt galet att jag tar studenten idag!!!

FY FAN VAD VI ÄR BRA


RSS 2.0