fitness

Oj, det var ett tag sedan jag skrev, men jag har haft mycket att göra (träna, ha träningsvärk, plugga).

Idag efter skolan (slutar 12 på fredagar) såg gick Ivana, Rikke, Sarah och jag och åt lunch och pluggade på det teoretiska klipprovet vi ska ha på tisdag. När vi var färdiga åkte jag tillbaka till malmö och gick till stadbiblioteket för att låna lite böcker om frisörtekniker etc. Detta kära återseende av ett ställa jag spenderade myycket tid på under gymnasietiden slutade med att jag gick därifrån släpandes på två frisörböcker och sex fitness/styrketräningsböcker. Jag har redan börjat på den första boken : Fitness för henne.

Nä, nu ska jag gå och byta om och kanske få lite mat i magen för när Jonas kommer hem från jobbet så ska vi åka iväg och träna.


hårvask

Idag har vi vasket hår i skolan, mycket skönt var det. När jag kom hem till skurup gick jag in på drivas och köpte en pärm, plastfickor och sånda där "indelare" så att jag kan få ordning på alla pappaer till skolan.

Nu har jag nästan precis kommit hem från att ha tränat och jag har ont i axlarna och bröstet, meb det är antagligen inget mot vad jag kommer ha imorgon/på onsdag... 

nää nu ska jag så och sortera lite papper och skriva lite notes på datorn...

armar

Jag är inte den som är ett big fan av jessica simpsons musik eller intellekt heller för den delen, men hennes armar ärimot! Numera är det de armarna jag strävar efter att få, titta och njut!

image12

vad är det hon har på ryggen som ser ut som ett bh band typ?

kräftskiva

Igår hade vi kräftskiva med min moster, hennes man och deras son gabriel (och deras dotter i magen :D) och mormor. Vi firade min och mormos födesledag.

Mormor fick en fin digital kamera så att hon kan ta bilder på hennes förtjusande barnbarn och jag fick en oemotståndligt fin väska, den är i svart canvas tyf med en vit remm runt, helt adorable :D

Idag har jag varit hamburgar och korv gubbe på min lillebrors fotbollscup där jag stressade sönder mig, helt galet, jag är fortfarande trött!


Nu ska jag göra en hårinpackning, byta lakan i min säng och försöka locka hit min man.

(btw så vill jag jätte gärna börja på baletten igen)
image11


 

Här får ni en skönhet

image10
(btw Lina, Jonas har sagt att du är så het att han gärna byter bort mig mot dig...)

nu kan ni kalla mig för sundance kid

Nu är ännu en helg snart över vilket betyder en ny vecka fullspäckad med klippetek, bryn & vippe färgning och plockning och (förhoppningsvis massor av) träning.

I fredags så var jag på malmö festivalen och jag vet inte om det är åldern eller de andra människorna men jag känner mig rätt så mätt och belåten med allt som har med det att göra. Iaf så fick jag tllbringa en kväll med två av de bästa personerna jag vet, nämligen Lina och Jonas. Vi såg på Mikael Andersson Wij och The Ark och mellan de två spelningarna så försökte vi hirtta något bra att äta.

Jag måste bara säga att Lina var helt stunning i fredags, jag tog ingen bild, men föreställ er detta: en blond lilla my knut med en as sexig fet pannlugg (jag vill också ha!), röda DSL´s, skönt röd scarfs, cool svart skinn jacka, lite sådär åttiotals uppkavlad i armarna, heta acne jeans som omsluter henned gasell ben helt bedårande bra och det bästa av allt, de coolaste kawakasi skorna jag sett, svarta med en guld "ram" runt skosnörena. 
Jag vet att ni vill ha henne nu!

Nu när vi ändå är inne på samtalsämne Lina så vill jag bara uttrycka min aggression mot alla män som beter sig som svin och som inte vet vad de går miste om när de gör otroligt fega och dumma saker.
(Lina, du kommer alltid vara min favorit tjej)


inköp

Efter skolan idag gick jag i stan lite för att hitta en vit tubtop och en hög kjol, men det fann jag inte. Därimot köpte jag två bh:ar, Japp, två stycken, jag hittar aldrig bra bh:ar, och när jag väl gör det kostar dom runt 500 spänn, och hur roligt är det o lägga så mycket pengar på något som man inte går och visar varje dag (jag gör inte det iaf). Men dessa två hittade jag på lindex, och från och med nu älskar jag den affären. Jag köpte även ett barbie rosa nagellack och ett par vit och lila puma skor, typ vans.

När jag var på väg till tåget så var jag svinhungrig, men jag ville inte förstöra min aptit inför malmöfestivalen ikväll + artt jag inte hade tid att vänta på någon mat, men vem står inte där på centralen om inte en kille som stod och delade ut någon ny ice latte/milkshake grej. Okej, jag tålde ju inte det men det var ljuvligt gott :)

Ikväll blir det malmöfestivalen och jag ska äntligen få träffa min raffiga vän Lina. Den ända kontakten vi har haft sedan jag tog studenten är ett par sms som måste censureras för känsliga läsare, men ikväll ska jag som sagt få återse en kär gammal nuna.

Jag ska även rasta Jonas ikväll hade jag tänkt, om han kan sluta jobba någon gång.

Nu ska jag in i duschen och tvätta mitt svinto till peruk så att inte kråkorna och duvorna i malmö tror att det är ett vandrande fågelbo.

ta det lungt i vimlet ikväll
du vill ju inte spendera natten i en cell
kröken kan du ju istället spola
och hålla dig vaken och lyssna på Ola


kur

Tja everybody!

Igår på skolan så kom en lärare och hämtade mig för att dom skulle göra vid mitt hår, som sa (i princip) att mitt hår såg förjävligt ut och att hon som gjorde det hade gjort helt fel. Lärarna stod typ och visade de adnra eleverna mitt hår och sa "det är såhär en permantent och klippning inte ska se ut". Jag är fortfarande inte helt nöjd med håret, men det är inet fullt lika hmskt som det avr igår.

Ikväll ska min man och jag in till malmöfestivalen och kolla på The Ark, det kommer vara första gången jag är där igår. Egtnligen ville jag in och se Mando Diao igår, men pga. kvinnliga hormoner och djävular och lingonveckan så blev det till att stanna hemma. Men jag tar för givet att Lina gav Gustav Norén vad han behövde och lite till från oss båda ;)

Nu ska jag iväg till skolan!

pudel


image9



Idag var den dagen jag att grinat, stressat och fasat inför
i två veckor, och nu vet jag varför. jag sa att jag vill ha fina stora lockar i mitt hår + att jag ville klippa det 3-5cm. Det slutade med något som liknar en pudelfrissa och typ 1 cm kortare. TACK! 

Förhoppningvis så håller permantenten inte så länge, jag tippar inte på att den gör det iom att den är sjukt dåligt gjord. Varför färgade jag inte håret istället bara?

Nu ikväll har jag varit och tränat på gymmet, jag köpte även gymkort idag. Eller jag och jag, jag fick det av mamma och pappa i födelsedagsprestent :).

På tal om födelsedagspresenter så fick jag en Lars Winnerbäck biljett till hans spelning i Lund i oktober av världens bästa Jonas :D

näää nu ska jag gå och gråta lite över mitt hår och sova.

Jag ser ut som en pudel i håret,
fast jag förmodar att det är bättre än en nudel i låret.

Godnatt mina vänner!

Go Shorty, its your birthday

NU ÄR JAG 19 ÅR!!!


Beslutsvårigheter

Som de flesta av er vet så lider jag av av en fruktansvärd beslutsångest. Inte så att jag endast har svårt att bestämma mig för viktiga händelser, (typ vad jag skulle ha för PA) utan jag kan inte ens bestämma mig för vilka troosor jag ska ha på mig, än mindre vad jag ska äta till frukost eller vilken film jag ska hyra. Så nu när jag ska klippa och färga mitt hår så bli denna beslutsångets nästintill olidlig. Jag har i typ två veckor sagt att jag ska klippa en fet lugg och kapa av håret precis ovanför axlarna och så ska jag lägga in lite ljusljusljusröda/oranga slingor. Men nu har jag börjat få kalla fötter, det är ju trots allt i övermorgon jag ska förändra mitt äckligt fula hår till (förhoppningvis) något bättre.

Tankar i mitt (sjuka) huvud just nu:
-är en fet lugg fint till glasögon?
-är det fint med en blond fet lugg?
-passar jag i en fet lugg? (jag var ju söt i det fyran, men nu?)
-passar jag ens i kort hår?
-tänk så klipper hon/han mig svin fult?
-tänk så förstår han/hon inte min svenska och klipper mig som jag absolut inte vill?
-tänk så växer det aldrig ut igen?
-ska jag klippa med snedlugg istället?
jag kan hålla på hur länge som helst, men nu ska jag slänga mig i sängen, grina en skvätt medans jag försöker släppa min ångest och titta i frisyr tidningar.


det ända jag vill ha är en ny frisyr
men nu jag kommer ligga och grina, medans jag gnyr
jag vill ju kansek ha lugg, men jag har svårt att bestämma,
men annars kan man ju alltid använda en klämma...


godnatt och sov så gott / en ångestfull roxanne


The Papiljott Queen

image8
(vi fick dock inte använda några med kardborreband, nejså,
vi skulle lära oss att använda pivotpoint rullatna, och dom är glatta...)





Idag har jag rullat papiljotter tills mina fingrar började blöda (nåja, nästan iaf). Jag har även lärt mig föna och frisera "tantfrisyerer", mycket användbart! Faktiskt så var det inte alls så tråkigt, det var till och med riktgt kul, en annan rolig grej var att Sarah gjorde lockar i mitt hår med en plattång, dem blev svin snygga (synd bara att dom blåste bort när jag stod och väntade på att Jonas skulle hämta mig från tåget). 

Min man och jag hade lite quality time förut, han hämtade nämligen mig på Svågertorp (precis vid hans jobb) så att vi kunde åka he tillsammans. Nu kan man ju fråga sig varför detta är första gången vi gör såhär, med tanke på att jag kunde åkt hem med honom varje dag under de senaste tre veckorna...men jag skylle på att vi är blondiner bägge två..

Imorgon är jag inte ett lamm längre, jag bli nämligen nitton år, och då är min man endast ett år äldre än mig igen. Jag måste säga att det är tur att det inte skiljer på år på oss mer än i 13 dagar, för jag hade nog aldrig orkat med att ha en man som är så mycket mognare än mig.


till er

STEG 1
Namn:
Roxanne
Födelsedatum:
imorgon blir jag nitton!
Ögonfärg:
blå
Hårfärg:
blond
Längd:
165
Civilstatus:
rätt så mycket upptagen :D
Höger eller vänsterhänt:
högerhänt
Stjärntecken:
lejon
Kär:
oh yes

STEG 2
Skor som du bar idag:
vita puma sneakers
Dina svagheter:
mjölkallergiker, bli lätt hysterisk/orolig/gråtig/stressad Rädsla: jag är rädd för allt
Målsättning:
bli världens bästa Roxanne

STEG 3
Första tanke när du vaknade:
är klockan redan fem?
Sista tanke innan du somnade:
jag kommer aldrig att somna
STEG 4
Pepsi eller CocaCola:
cocacola
BurgerKing eller McDonalds:
Burger King
Adidas eller Nike:
Adidas
Choklad eller Vanilj:
vanilj ljus & lotion men choklad glass

STEG 5
Svär du:
jag försöker sluta
Sjunger du:
till mina vänner och familjs förskräck ? JA!
Duschar du:
njaa?brukar bli  bidén när jag kommer ihåg
Gillar du skolan:
den ja går i nu ja!
Tror du på dig själv:
mjodå
Kommer du överens med din mamma:
ja
Kommer du överens med din pappa:
ja


STEG 6
Har du under den senaste månaden....

Druckit alkohol: Ja
Rökt: NejShoppat: Ja
Bakat: Nej
Stulit något: nej?jag gav faktiskt tillbaka shirlaee hennes tröja

STEG 7
Har du någonsin....

Däckat eller varit jättefull: HAHAHA jag skäms över att säga det, men jag har varit FjÅrTiZzZ
Blivit kallad hora: HAHA jaa, sen höll den tjejen på att bli nerslagen av Jonas och hens kompis :P
Blivit nerslagen: Nej, jag lyckas undvika det i största möjliga mån.

Ni kan kalla mig målaren

image7



Imorse stod väckarklockan på sju
eftersom att jonas skulle upp och jobba, tidigt, men ändå sovmorgon! Som den fina flickvän jag är följde jag min man till dörren och sen gick jag och la mig och sov i en timme. Klockan åtta skickar pappa ett sms "Are u going 2 paint today?" jag i min yrvakenhet skickar då tillbaka ett "ja, när?" och märker inte ens att min far som blir 50 bast iår skriver sms med såna fula förkortningar som jag hatar. När detta väl slår mig slår även tanker att jag inte har kissat mig så jag rusar upp, och vem ser jag inte om inte min far sittandes vid matbordet "jag ville inte störa, så jag skicakde sms istället". Okej pappa!

Min dag har bestått av en massa målande mellan nio och tolv, sen tittade jag på när Zami spelare fotbollsmatch, sen en massa målande igen mellan två och fem. Nu är jag så fruktansvärt trött på målandet så jag förstår inte hur jag ska palla göra detta i princip varje helg i ett år framöver...

Nä, nu är klockan snart sex och eftersom att det är skola imorgon är det sängdags om tre och en halv timme så jag får sätta igång med att plocka fram kläder och betsämma vad jag ska ha med mig till lunch och så imorgon. 



ha en skön afton

urringningar & anisktsmasker

Det där inlägget om att jag skulle börja klä mig mer kvinnligt, kommer inte att innebära att det kommer bli några djupa urringningar från min sida, det  är fortfarande ett stort nej i röda lysande bokstäver.

Just nu sitter jag här med en mjukgörande ansiktsmask från nivea (jag älskar nivea) och känner hur jag mjuknar upp i ansiktet. Kommer ni ihåg den där reklamen från Clearasil för flera år sen, den där där det var en tjej som hade en grön ansiktsmask på sig när det ringde på dörren så hon gick och öppnade den, och vem står inte där om inte skolans snygging. Det hela blir väldigt pinsamt och summan av kardemumman var att med CLearasil behövdes inga fula ansiktsmasker. Nu till vad jag tycker, för det första förstod jag aldrig vad det var som var så pinsamt, jag springer jämt runt med ansiktsmasker på ansikter här hemma i alla dess färger. För det adnra kan man aldrig jämnföra känslan av att ha en ansiktsmask på sig och bara tvätta sig med ansiktstrengörning, ansiktskvatten och smörja in sig med en mjukgörande kräm. För visst, det är också jätte skönt (faktiskt så tycker jag att det är npgot av det bästa som finns-jag älskar att smörja in mig..) men djupet av renhetskänslan som uppstår efter man har haft en värmande ansiktsmask på sig, eller den otroliga mjukheten jag kommer få känna om fem minuter går inte att uppna så fort med vanliga produkter.
(Oj vilken tjej jag är sam skriver så mycket om en ansiktsmask, den där kvinnliga klädstilen börjar sprida sig till resten av mig haha)


(Och jaa, jag vet att dem slesta ansiktmasker ger en falsk känsla av att de fungerar, att efter ett par dagar är man lika sträv i huden som man var innan)


det nalkas nog ett litet rim:

Oh du sköna ansiktsmask,
du är ju skönare än en dask.
Du in i mitt liv gled,
när jag köpte dig på Ullared.
Aldrig hade jag kunnat ana,
att du för mig skulle bli en vana,
du är någon som jag använder varje vecka,
du är min alldeles egna lilla snäcka.
Nu jag skölja av dig skall,
och då ska jag ta mig ann mitt svall.

puss och mys
vi ses i din frys



 


garage

Hej igen!

Nu har jag hjlpt till att städa ut en mass grejer från vårt garage och kört och lämnat det i pappas verkstad där vi har sorterad det och gjort vid pappas kontor. Snart ska jag hjälpa min lillasyster med att göra vid henne i håret eftersom att hon ska på fest-kul!

Imorse sa mamma att vi skulle till IKEA, och då blev jag svin glad och såg jätte mycket fram emot det. NU är klockan 17:42 och vi har inte varit där än...vilken besvikelse

stilmall

förresten, finns det någon vänlig själv dörute som vet hur man ändrar bakrunden på bloggen så att man själv kan byta ut "tapeten" till någon som jag vill ha?

Hög midja

Jag har under en väldigt lång tid försökt att bortse från högamidjor, då det på mig ger en väldigt osmickrande siluett. Men igår när jag städade ur min garderob så hittade jag mina acne high jeans och en blå blus med vita prickar som jag köpte på zara för typ två år sen. När jag satte på mig detta, så ändrades min uppfattning om high waist kläder dirket, jag gillar det. Inte bara därför att att man dälja love handlesen men för att det ser så mycket med kvinnligt ut. Okej, nu tänker ni "kvinnligt? Roxanne och kvinnlligt går inte ihop" och ni har alldeles rätt, eller hade. Jag älskar fortfarande mina åtaliga baggy jeans (jag la mina baggy jeans i en hög och mina skinny i en, och baggy högen var rätt så mycket högre) och sweatshirts, så kommer jag antagligen från och med nu börja använda mina mer feminina plagg (vilka då?).

Mitt nya liv börjar redan innan jag har fyllt år-detta bådar gott.
(btw, tre dagar kvar)

listan lisa

Tio första:
Första bästa kompis: Nina
Första bil: en grå fiesta utan dörrhandtag
Första kärlek: jag playade mig igenom hela låg och mellanstadiet
Första husdjur: panky och belona (en golden retriever och en minipudel) harry & henry (katter)
Första semester: skottland
Första jobb: bra dotter (det är ett heltidsjobb jag fortfarande jobbar på)
Första köpta skiva: nordman tror jag
Första riktiga kärlek: Jonneboy
Första piercing: töjningar i öronsnibbarna som sjuåring
Första konsert: GES (jag fick det som överraskning av mina paranteser, jag hade tjatat och tjatat för alla min kompisr skulle dit med sina föräldrar, men när jag väl var där sket jag fullständigt i det..jag kunde nog inte en ända sång)

Nio senaste:
Senaste alkoholdrycken: aceton
Senaste bilfärd: hem från affären igår med mammsi
Senaste filmen du såg: iiingen aning, svin längesen jag såg filmSenaste ringda telefonsamtal: till pappsi, jag var hungrig
Senaste bubbelbadet: i tunisien i poolen- GUTT
Senaste spelade cd: LW-efter nattens bränder CD1
Senaste kyss: yesterday
Senaste gången du grät: oj, jag kom precis på att jag inet gråtit på ett par dagar-vadhönder med mig?Senaste måltiden: en tekaka med kall köttfärs på=mumma

Åtta, har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar? nej
Blivit arresterad? Nej, jag är gudasnäll
Blivit kär vid första ögonkastet? Öhmm?jag tvekar lite
Varit på tv? Jaddåååee
Fått ditt hjärta krossat? Yes, jag brukar inbilla mig att jag får det rätt ofta, sen kommer jag på att jag lever i ett lyckligt förhållande och då går det över
Krossat någons hjärta? Som sagt, jag var en player
Haft ett one night stand? Nej, jag lever i celibat
Sagt att du älskar någon utan att mena det? alltid?(oj, skulle kanske hållt det hemligt ett tag till, tills jag blev skriven i testamentet?)

Sju saker du har på dig:
1. svarta tights
2. vitt långt marwin linne
3. mörk turkos tröja
4. vit&marinblå randiga tuffa trosor
5. grön bh
6. fotledsrem
7. Lbd lotion

Sex saker du gjort idag:
1. åkt tåg
2. åkt metro
3.  rullat permanentningar
4. skrivit blogg
5. lekt med en hund trots min rädsladruckigt jätte mycket thé6. städat ut min garderob

Fem favoritsaker:
1. datorn
2. bodylotion
3. hårinpackning
4. marwinlinne
5. mina glasögon

Tre saker att göra innan du dör:
1. bli känd
2. få alla andra att inse hur mycket smarthet som ryms i min hjärna
3. dissa min högstadie crush HAHAHA (jag kommer aldrig släppa det:P)

Två saker du ångrar:
1. att jag inte är brunett och har lockigt hår
2. att jag aldrig kan lära mig att inte ångra

En person du kan berätta allt för:

1. jonas

weekend

Såja, nu är jag hemmkommen efter min ända tidiga dag. Nu är ännu en skolvecka full av permanentrullning slut och nu väntar chillning, sovning, jobb och mys, det är braa! (förutom jobb då kanske..med cashen behövs)

idag fick jag förresten även mitt skol kort, vilket betyder att jag (nåja, mina föräldrar) inte behöver punga ut 2400 pix nästa månad för att jag ska kunna ta mig till och från skolan i trettio dagar.

nystart

nu har jag bestämmt mig för att från och med min nitton års dag ska jag ta tag i mitt liv. då passar det ju bra att jag får en ny frisyr dagen efter.

jag ska:
-bli vuxen (haha ok...)
-sluta bli hysterisk och orolig för allt hela tiden
-börja träna, på allvar (en kropp som kan liknas vid gelé är inte riktigt min grej, knäckbröd därimot!)
-ta hand  om mig själv
-vara snäll mot mig själv (hrm..jaja..försöka går ju)

klippa

på onsdag ska ettorna (alltså dom som tar examen nu till hösten) klippa och färga håret på oss i trean, och fy vad jag ser fram emot det.
jag funderar på att jag ska klippa mig så att håret precis nuddar vid axlarna plus att jag vill ha en fetinge pannlugg, spikrak, tjock och lång men ja gevt inte om jag vågar, tänk så är det skit fult, och tänk så slutar jonas gilla mig (han är helt emot denna ideen med mycket lugg)

jag fyller år om 5 dagar :D


The Voice

just det, idag när vi rullade permanten spolar så satte vi igång radion och lyssande på ingen mindre än svenska The Voice, det var as nice. lite timbuk på permanenten är inte helt fel kan jag ju säga.

permanent

iok, jag brukar inte vara den som pratar bra om mig själv (till allmänheten då alltså), men idag gör jag ett undantag. igår tyckte jag ju att det gick svin dåligt när jag rullade permantent från pannan till nacken, och dag skulle jag göra det igen, plus sidorna, alltså hela huvudet. i början var det lite trögt men sen lossande det för mig och det gick faktiskt rätt fort fastän det var krångligt, sen när Nadja (en lärare) kom förbi för att se hur det gick så sa hon att det var jätte bra och så undrade hon om jag gjordet det förr eller om jag gått på frisörlinjen på gymnasiet eller något sånt. åh vad glad jag blev, speciellt eftersom att jag tycket att jag var jätte dålig på det.

idag blev det ingen träning pga av träningsvärk i armarna och eftersom att träningsvärken brukar vara värre två dagar efter så vågar jag inte träna iom att jag måste vara "pigg" i armarna när jag är i skolan hela dagarna :P

nedräkning : 7 dagar tills min födelsedag

Stön och svett

Jag har precis kommit hem från gymmet. japp, ni läste rätt, jag har gymmat idag. efter lite oroligheter och nervösitet från min sida drog jonas in mig på hälsopunken i skurup där jag till en början skrattade oavbrudet på grund av alla vuxna män som skrek och hade sig, jag fick bla. träffa den kända "dinosaurien" (han låter som en t-rex när han tränar ungefär...) som jag hört så mycket om från bröderna lundström. efter ett tag dock så släppte min förundran och jag tränade mig slut helt och hållet.

men tanke på att jag inte har tränat annat än balett och lite styrka här hemma när andan har fallit på på åtta månader (sen jag slutade på gympan) så kommer jag med all säkerhet har mycekt svårt för att ta mig ur sängen imorgon, än svårade kommer jag ha att stå och permanenta imorgon.

permanentingen är det vi håller på med denna veckan, och det är sjuuuuktligt svårt ska ni veta. jag kastade ner papprena och rullerna på golvet ettpar gånger i rena raseriutbrott...

nää nu ska jag gå o klämma en finna som befirnner sig på min överläpp - det kommer göra ack så ont, men iom att jag har en förkärlek till att trycka just finnar så gillar jag läget ändå.


jag kommer bli så stark,
helt utan knark
jonas därimot
han både lyfter skrot
och tar preparat
istället för att äta mera mat

(btw så luktar jonas dricka PRECIS som min strawberry bodybutter = GOOOTT) 


Lingvallen

nu är jag hemmkommen från en helg på lingvallen, och som vanligt var det sjukt hätligt där :)
jag var där på trampett steg 2 kursen och jag klarade den, nice! jag skulle egntligen ha varit hemma för flera timmar sedan man när vi slutade och shiralee (hon hade varit demo gymnast) och jag skulle gå till bussen så ser vu bussen köra förvbi, typ 20 meter framför oss, kul tänkter vi, nästa går om en timme...vi bestämmer oss iaf för att inte gå tillbaka till lingvallen (risken var för stor att vi även skulle missa bussen efter då), iställer satte vi oss för att äta pizza (det var ett missag, äcklig pizza sim gav oss båda magont). Efter en timme kommer bussen och vi åkr till tåg stationen där vi tar tåget mot malmö, väl i malmö har tåget till skurup precis gått - kul! nu får vi vänta en timme. Denna timmen inne på centralen var sjuk, shiralee och jag satt bara och kollade på alla skumma människor.

Det fanns bl.a :
-två män (kan ha virt far och son, men även pojkvänner) som satt och filmade sjug själv i 45 minuter
-en tje

uppklippning

uppklippning lärde jag mig idag och det gick MYCKET bättre än igår vilket ät tur eftersom att 75% av klippningarna som förs nuförtiden är just uppklippningar (man lär sig något nytt varje dag):

nu ska jag gå o försöka få lite liv i mitt hår och sen ska jag ge mig av hem till jonas på en födelsedags middag/fest någonting.

jag gillar klämmor, men inte blämmor
därimot gillar jag att trycka finnar
och att äta med pinnar.

(det var dagens rim)

stress

denna dagen har mestadels bestått av stress. imorse höll jag påatt missa tåget, jag hörde bommarana gå ner när jag var för lång borta och med jonas jätte cykel blev det inte lättare precis...när jag väl kom till stationen kunde jag inte låsa cykeln, och då ser jag tåget komma körandes och i samma sekund går det att låsa, då rusar jag till bommarna och väntar på att tåget ska köra förbi s¨jag snabbt kan spring under dem och på tåget, jag hann med en hårsmån!

under dagen har jag haft tre klippningar, och jag blev färdig bland dom sista varje gång. när jag såg hur alla andra var färdiga och satt och väntade blev jag stressad (och så klart lite smått hysterisk eftersom mina orolighets tankar smög sig på) och det gjorde ju inte saken bättre (KOM IHÅG: ATT STRESSA SIG GENOM EN KLIPPNING BLIR BARA FEL...), hursomhelst så blev jag klar, och det blev trots allt lyckat.

när jag skulle hem var tåget till malmö försenat så efter en lång och dryg resa till malmö med överdrivet långa pauser på varje station harde jag två minuter på mig att ta mig från det tåget (jag var i ststa vagnen av tre, allra längst bak på spår 6) till tåget hem som var på spår 13. hur jag lyckade vet jag inte, men jag gjorde det iaf.

lookalike

jag måste bara berätta nu innan jag sticker iväg att igår såg jag en som var aslik amy winhouse på skolan, jag vet inte om det vár en elev eller en kund, men jag avundas. jagtillhör ju en av dem få som gillar amy och hennes tatueringar, dock gillade jag en av dem lite mer innan jag fick reda på vad det egentligen stod. Jag trodde att tatueringen på henned vänstra bröst löd "Fake" och då tänkte jag, det är en kvinna med själv distans, men egentligen så står det ju "Blake", hennes mans namn...


ps. blake har amys namn intatuerat bakom örat, svin fräckt

kvinnofängelse

..idag fick vi reda på att skolan ahr varit ett gammalt kvinnorfängelse och att det sägs att det spökar där..mysigt

jag ber om ursäkt för den sena bloggen idag, men direkt när jag kom hem från skolan så åkte jag med jonas och hans familj för att äta i ystad eftersom att min man blir 20 idag, grattis älskling!
vilket lamm jag är nu, min man är ju hela två år äldre än mig (iaf i ett par dagar till).

countdown till 19års dag : 13 dagar kvar
och jag är lika barnslig fortfarande

ni kanske vill läsa om min skoldag? hela förmiddagen lärde jag mig om saxar hur man ska hålla året då man klipper och en massa grejer bakom det som ser så lätt ut, så nu har jag fått reda på att det är svin svårt egentligen (ok, kanske inte svin svårt, svin svårt var att plugga till davids psykologi och religion prov). på eftermiddagen dock så fick vi klippa! det var mycket kul och lte nervöst, jag ville inte göra bort mig genom att hasta igenom det (som jag brukar göra) så istället blev jag färdig näst sist eller nått...

hursomhelst ska jag gå o lägga nu, min dag börjar ju som sagt fem på morgonen...

jag har inga biljetter till kent, så nu får jag kansek ta o se rent

studerande

Tja!

Nu är jag återigen studerande. och jag kan meddela att min första skoldag (eller gentligen är den första dagen imorgon, idag vad det bara itroduktion) gick förbi relativt smärtfritt, endast några mindra missförstånd och saker jag inte förstod, annars kände jag mig som en dansk.

Vi fick alla våra verktyg oc hdet var det roligaste på hela tiden, det kände s som om man shoppade, fast jag satt stilla och dom två som höll i introduktionen kom och gav oss grejer hela tiden. Jag fick en låda att förvara alla grejorna, två saxar plus en massa tillbehör till dom, sju borstar och åtta kammar tror jag, klämmor och en borse som ser ut som en stor rough borst fast den är till för att bortsa bort småhår.

När mamsi kommer hem måste jag ner o köpa ett hänglås med kod som jag kan ha på mitt nya skåp (jag ska välja ett bra imorgon, inte som det jag ahde i hela trean, precis vid toaletterna så att jag var tvungen att akta mig få for någon skulle in eller ut ur toaletterna), jag funderar även på att ta med mit några idol planscher och sätta upp. jag kan känna mina fjortis tendenser komma tillbaka från högstadiet...

nu ska jag gå o öva danska

tack o hej - din lilla grej


flugornas herre

just precis nu hände något skummt, det kliade på mitt ben så jag stack ner min vänster hand för o klia, gud vad skönt det var! när jag förde upp handen för att kliamig på min höger hand kändes det som om jag ahde en smula under hångfinger naglen och då pirrade det till lite, då tittade jag ner på min hand, och där är en lite fluga ihjälklämd av mina gigantiska korv fingrar och sylvassa naglar o ja ba WHAAAT?? jag lyckat aldrig döda flugor när dom irriterar mig genom att slå dom, men nu när jag sitter här lyckligt ovetande om att en fluga tar en kvällpromenad på mitt ben, då lyckas jag givetvis, och på ett äckligt sätt dessutom.

min mamma är mycket stolt över mig och kan inte förstå vad som har hänt, eftersom att jag inte är helt hysterisk inför skolstarten imorgon och jag håller mig, det känns som om jag ahr tappat en bit av mig själv, jag känner inte igen den här känslan av lugn, speciellt inte när en ny del av mitt liv tar vid imorgonbitti, håller jag på att bli galen?

nu ska jag lägga mig i min säng, göra en lista över vad jag ska göra imrogon innan jag tar tåget till malmö + en lista över exakta tider då jag ska gå hemmifrån, ta tåget till malmö, ta tåget från malmö till norreport, ta metron därifrån och anlände vid min nya skola. jag blev med ens lite uppstressad nu när jag kom på att jag inte har köpt något tåg kort, så nu måste jag finna mig tid att trycka ut biljetter också, jag borde kanske gå upp klockan fem istället för sex som jag plannerar, jag ska ju faktiskt ta tåget hemmifrån 7:55.

nää jag borde gå o lägga mig så att jag åtminstonne är ett utsövt nervvrak imorgon.

adjö, tänk på mig i morgon (snälla tankar och inte dumma så som jag-hoppas-att-hon-försover-sig-och-missar-tåget-och-glömmer-pengarna-och-kontraktet-och-får-en-smärre-hjärnblödning-och-glömmer-vägen-dit tankar)


ps. i mitt horoskop i kvällsposten för imorgon så stod det att det inte var en bra dag för att börja på något nytt, tack, nu blev jag genast mycker lugnare.


listiga listan

10 favoriter:
Färg:
turkos
Mat: jag är rätt anti-mat förtillfället, känns skummt
Band: kent, jag vill ha en biljett! Nån som har en eller två över?
Film: inte är det "lie with me" iaf, värre porrfilm får man leta efter
Bok: kvällspostens Söndag (eller är det Aftonbladets?)
Sport: bloggning
Årstid: alla har sin charm
Veckodag: den dagen jag får chilla mest
Glassmak: melon! Eller äpple. Fast ciron är också gott, och hallon, och mango, men citron kakust just nu, och det ska vara sorbet
Tid på dygnet: när ja plannerar morgondagen

9 för tillfället:
Humör: förväntansfull
Smak: dove (eftersom att jag hade det i fejset)
Kläder: jeans shorts från asos (min kusin sponsrar ju mig därifrån), långt libspickat linne och stor tshirt över det (jag vägrar kalla det tisha)
Bakgrund: windows egna
Nagellack: mina naglar är fria från såna substanser
Tid: 11:32
Omgivning: grejer överallt, borde städa
Irritationsobjekt: det skorriga ljudet från kents turne 19 livespelning

8 första: (första alltså...inte nu)
Bästa vän: Nina som hade en känd skådespelare till farfar tror jag att det var..
Screen name: littleblondsexygirllovetweety4evah_88 på allvar
Husdjur: belona (en dvärg pudel), panky (en golden retriver) harry och henry (två katter) mina föräldrar ville nog inte ens ha männikobarn
Piercing: mammsi gjorde två hål i öronen på mig närj ag var liten och späd
Förälskelse: carl einar häckner eller jonas gardell
Musik: norman-vandraren  (honom var jag också kär i)
Bil: barbie bilen som min bror dödade
Kyss: under sanning eller konka i typ femman

7 senaste:
Cigarett:
jag är inte cool nog
Mat: räknas en slushice?
Dryck: oboy
Biltur: precis hem från skånes djurpark
Kyss: igår kväll
Spelad låt: dom andra
TV-program: öhhh?det brittiska detektiv programmet i förrgår tror jag

6 har du någonsin:

Dejtat någon av dina bästa vänner: nää, fast jag är ihop med en
Brutit mot lagen: när jag var ung & dum
Blivit arresterad: nej, jag sprang fortare än polisen
Badat naken: aabsolut!
Varit med på TV: ja, i den bästa tv serien någonsin, våra bästa år
Kysst någon du inte känner: jaa *CoOoLiNg*

5 nej tack:
Kläder: tröjor som är korta i magen och tröjor som sitter åt, tjejer som har smink på kragen på tröjor. Byxor som sitter för hårt så man får extra lovehandles.
Mat: kött där man ser fettet, grädde i alla sorters mat och grädde i ren allmänhet
Musik: dansband, fast iof är ju inte arvningarna helt fel (är det dansband)
Dryck: ananas juice
Personlighetsdrag: översittare

4 saker:
Du gjorde igår kväll: var med jonas
Du kan höra just nu: och så blinkar det till och dom tänder alla ljus, du var ensam när du kom och du är lika ensam nu.
Du inte kan leva utan: kärlek och skratt
Du gör när du har tråkigt: äter, har ångest, är orolig och är bara allmänt jobbig

3 personer:
Du kan berätta allt för: mamma och Jonas. och lina med faktiskt fast det var länge sen jag beklagade mig för henne
Du tycker om: jonas
Du inte gillar: stress och ångest

2 val:
Kaffe eller te: det beror på, vill jag springa på toa stup i kvarten eller vill jag mysa?
Vår eller höst: vår, give me a halelluja!

1 önskan: man ska inte berätta sina önskningar för nån?

inpackning

nu sitter jag här med en inpackning i håret och väntar på att tiden ska gå tills vi ska till skånesdjurpark. Det är med spänning jag sitter här och väntar, jag har inte varit där på många år, men under min barnbom var jag där varje år dagen efter midsommar alt. helgen efter min födelsedag. Vilken fin barndom jag hade.
Nu är jag snart 19 och sitter här med pirr i magen och nu kallar mamma att jag ska välja vilka kaor vi ska ha med hihi, det känns som när jag var liten (vilket jag gillar stakt, med tanke på min ångest och orolighet inför att bli gammal och grå).

vad händer i mitt liv annars då?
imorgon börjar jag skolan igen, denna gången i köpenhamn ruuligt ska det bli (fastän jag ikväll kommer liggaihop kurad som en ångestboll och vara orolig inför det hela).

jag måste komma ihåg att ringa till skolan idag och ta reda på vilken tid jag ska vara där irmogon, jag kan ju inte komma försent, det hade min psyke inta klarat av. tänk, komma försent till skolan i ett annat land, det finns inte i min värld.

vad händer i min mans liv då?
idag jobbar han på sova som en arbetare han är men på onsdag och fredag ska han på intervjuer för två andra jobb som försäljare (jag vill att han ska jobba i en klädesaffär, tänk om jag får mycket rabatt då? det måste man tänke på som studerande) i några elaffärer (fast iof, hårfönar, locktänker, plattänger och epilatorer kan man ju aldrig ha för mycket av). jag kom på att ni kansek inte är så intresserad av min mans liv, men what the heck

en annan sak som jag ska ha för mig idag är kaanske middag och bio med dom snyggaste blondinerna jag känner, men tack vare dumma tågtider och att jag ska upp klockan fem imorgon så blir detta kanske inte av, oh well vi får se hur det blir.


adjöken fröken

RSS 2.0