NU VETJAG

vad jag alltid velat ha!!

Det är ett parskor som er ut typ som en duntoffel fast den är tightare precis runt foten, men lika stor, pösig och mysig runt ankeln. JAG VILL HA DOM!!! synd bara att dom satt på en (givetvis snygg) tjej.

Om någon fattar vad jag menar kan ni välhålla ögonen öppna efter ett par till mig? Nikan ske tom vet vr de finns redan? isåfall - BERÄTTA!!!! jag måååste ha dessa skönheter!

JAAAA!!!!

JAG SKA ÅKA TILL LONDON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! torsdagden 11oktober sitter jag på ett flygplan till Londondär jag sak bos min gudmor, vara i hennes salong torsdag-lördag och söndag och måndag ska vi gå på den stora frisörmässan, Salon Internationall och på tisdagen åker jag hem.
Vad kul det ska bli :D:D

det är bara eeeettlitet krux med detta. Och det är; Hur ska jag klara av att flyga till ett annat land själv utan att bli orolig och hysterisk och börja grina?.
Den rationella personen i mig säger att der inte är några problem, det är ju inte så attjag inte kan språket direkt. Me nden hysteriska påminner mig bara om mitt urdåliga lokalisinne, min sjuka lättet för att börja gråta ochmin vanliga otur.

aja, nu ska jag in i duschen efter att jag har mördat mina axlar och bröstmuskler på gymmer idag


trött

Jag måste plugga nu för jag har prov i permanten teori imorgon - men jag orkar inte! Jag sov max fyra timmar inatt,  KUL!

Imorgon är det måndag och ny vecka vilket betyder att jag ska träna. Det kryper undert skinnet på mig och jag har jääääätte dåligt samvete för att jag inte har tränat på en vecka.

Nu kommer jag inte på fler saker jag "måste" göra innan jag kan börja plugga,så nu ska jag stända av datorn, gå och koka te och sätta mig och börja råplugga.

  

sneakers

...står överst på min inköpslista tillsammans med ett par sköööna och bra skor som jag kan ha när jag klipper, jag får så fasligt ont i fötterna! ( NEJ; AAAALDRIG FOPPAÄCKELSTOFFLOR) och en lång skönt kofta, det börjar ju bli lita kallt om ändan när man går till tåget på morgnarna.

Tillbaka till skor, jag ska nog leta upp mig ett par sneakers med högt skaft och så ska de inte vara vita. Hel svara känns lite tråkigt men jag är inte helt främmad för idén. Det kommer bli svårt att inte köpa ett par vita skor till, men jag ska vara hård mot mig själv. Titta, men inte köpa

(Fast nu kom jag precis på att jag inte har några pengar)




föning

Nu är jag en hejjare på att föna (det gäller att tänka positivt). Idag hade vi Mia som lärare i fön, as duktig verkar hon vara. Hon berättade att när hon utbildade sig till frisör var hon tvungen att göra 500 bra föningar innan hon blev godkänd. Av var enda av de olika föningsteknikerna. Huh, vilket jobb alltså! Hon sa även att hon är en proffesionell fönare, hon är alltså utbildad fönare(heter det så, fönare?). Det hade jag ingen aning om att man kunde vara, hursomhelst är hon lärare i klipp, färg och makeup också så vi kommer ha henne rätt mycket sen när vi kommer ut i salongen om typ 1 ½ månad!! det är helt sjukt, så ska jag alltså ta emot kunder (dansak kunder tom) och kunna klippa dem så att de inte börjar gråta i frisörstolen, och helst ska de ju vara mer än nöjde med klippningen och färgningen också! Aajaa, det var vi när det kommer.

Förresten så vill jag jätte gärna åka till frisörmässan i london i oktober, någon vänlig själv som kan låna ut en kvadratmeter golv som jag kan sova på den 19-20 oktober?

Nu väntar chinabox och klippning och färgning av syster! Jag funderar på något i denna stilen till henne (tänk bort mössan)


heyho lets go!

10 favoriter:
Färg:
turkos
Mat: jag är rätt anti-mat förtillfället, känns skummt
Band: kent, jag vill ha en biljett! Nån som har en eller två över?
Film: inte är det "lie with me" iaf, värre porrfilm får man leta efter
Bok: kvällspostens Söndag (eller är det Aftonbladets?)
Sport: jag tar avstånd från det
Årstid: alla har sin charm
Veckodag: den dagen jag får chilla mest
Glassmak: melon! Eller äpple. Fast ciron är också gott, och hallon, och mango, men citron kakust just nu, och det ska vara sorbet
Tid på dygnet: när ja planerar morgondagen

9 för tillfället:
Humör: förväntansfull
Smak: dove (eftersom att jag hade det i fejset)
Kläder: jeans shorts från asos (min kusin sponsrar ju mig därifrån), långt ribspickat linne
Bakgrund: windows egna
Nagellack: mörk rosa
Tid: 11:32
Omgivning: grejer överallt, borde städa
Irritationsobjekt: det skorriga ljudet från kents turne 19 livespelning

8 första: (första alltså...inte nu)
Bästa vän: Nina som hade en känd skådespelare till farfar tror jag att det var..
Screen name: littleblondsexygirllovetweety4evah_88 på allvar
Husdjur: belona (en dvärg pudel), panky (en golden retriver) harry och henry (två katter) mina föräldrar ville nog inte ens ha männikobarn
Piercing: mammsi gjorde två hål i öronen på mig närj ag var liten och späd
Förälskelse: carl einar häckner eller jonas gardell
Musik: norman-vandraren  (honom var jag också kär i)
Bil: barbie bilen som min bror dödade

Kyss: under sanning eller konka i typ femman

7 senaste:
Cigarett:
jag är inte cool nog
Mat: ett äpple
Dryck: te
Biltur: igår hem från affären när jag handlade halstabletter
Kyss: i söndags!
Spelad låt: chris is dead
TV-program: idol igår

6 har du någonsin:

Dejtat någon av dina bästa vänner: nää, fast jag är ihop med en
Brutit mot lagen: när jag var ung & dum
Blivit arresterad: nej, jag sprang fortare än polisen
Badat naken: aabsolut!
Varit med på TV: ja, i den bästa tv serien någonsin, våra bästa år
Kysst någon du inte känner: jaa *CoOoLiNg*

5 nej tack:
Kläder: tröjor som är korta i magen och tröjor som sitter åt, tjejer som har smink på kragen på tröjor. Byxor som sitter för hårt så man får extra lovehandles.

Mat: kött där man ser fettet, grädde i alla sorters mat och grädde i ren allmänhet
Musik: dansband, fast iof är ju inte arvningarna helt fel (är det dansband)
Dryck: ananas juice
Personlighetsdrag: översittare och korkade människor

4 saker:
Du gjorde igår kväll: var och handlade två gånger, läste om kosttillskott och knaprade piller
Du kan höra just nu: och så blinkar det till och dom tänder alla ljus, du var ensam när du kom och du är lika ensam nu.
Du inte kan leva utan: kärlek och skratt
Du gör när du har tråkigt: äter, har ångest, är orolig och är bara allmänt jobbig

3 personer:
Du kan berätta allt för: mamma och Jonas. och lina med faktiskt fast det var länge sen jag beklagade mig för henne
Du tycker om: jonas
Du inte gillar: stress och ångest

2 val:
Kaffe eller te: det beror på, vill jag springa på toa stup i kvarten eller vill jag mysa?
Vår eller höst: vår, give me a halelluja!

1 önskan: man ska inte berätta sina önskningar för nån...


i love cameron

en annan cameron diaz kroppsdel som jag önskar med är hennes armar, vem vill inte liksom?

 

förkylning+lugg

Halloo!!

Nu börjar äntligen min förkylning som jag ahr haft den senaste veckan att ge med sig, skönt! det betyder att jag kanske till och med får träna för mamma och pappa imorgon eller på lörsdag, hoppas! Jag har inte fått lov att träna på hela veckan (hej, jag är nitton år, inte åtta, även om det är svårt att tro det!) så min kroppsomvandling kommer gå lite långsammare än vanlig. Nästa vecka plannerar jag att träna för fullt (mycket för att ta bort aggressionerna jag kommer ha efter permanent provet på måndag) och då skulle det inte vara helt fel att få magmuskler i stil med gwen;  annars går lite cameron diaz abs också bra ;
(ja, jag har haft mycket tid att leta upp kroppen jag vill ha)

Idag i skolan klippte jag en fet pannlugg! Eller jaa, kanske inte så fet, för jag var lite feg så Ivana och Sarah klippte den lite halv fet så jag kan vänja mig och så på måndag eller tisdag ska vi klippa mer.
ÄNTLIGEN HAR JAG FÅTT TUMMEN UR OCH GJORT DET!!! (hoppas att jonas inte läser detta och att han inte ser nån skillnad, då gör han slut och blir ihop med en luggfri blondin med låååångt hår och stoooora apelsiner som gärna springer runt i hotpants alt. korta jeansshorts och en söt liten topp som visat MYCKET hud.) 

Vi hade hårvask idag och jag vaskade och styla Ivana (hon blev ett bombnedslag, tyvärr glömmde jag kameran, hoppas att hon inte tvättar håret ikväll eller imorgonbitti, så jag kan fotta henne och visa er mina färdigheter) och hon vaskade och stylade mig. Jag fick platt, platt, platt och glansigt hår! i love it och lite pannlugg på det! (nu hatar jag hon som permanentade mgig ännu mer, när jag ser hur enastående jag ser ut i platthår)

Herre jesus vad skönt det är med huvudbottens massage, bara därför ska jag berätta vad de skönaste/bästa grejerna jag vet är ;
- bli kliad på ryggen
-få huvudbottens massagde (helst ska utövaren har långa naglar och vara hårdhänt)
-trycka finnar och pormaskar
-göra listor
-plannera
-bli kliad på armen och nacken av Lina Rehov
(btw behöver min kropp lite love från dig! Ring mig!)


Facebook

Ok, jag fattar INGENTING!
igår när jag gick in på facebook från jonas dator så kom det upp nått popoup fönster där det stod någont om jonas och blablabla , jag läste inte utan tryckte bara på yes. Så nu när jag loggade in på facebook så var där en massa friendsrequests från människor som jag inte har någon aning om vem de är, men jag trooooor att jonas känner dem ( han svararr inte när jag ringer så jag kan inte fråga). Plus att både min och jonas mailadress står under contact...

allt om kosttillskott

läser jag just nu. Mamma tycker att jag går in för alla nya grejer jag gör för mycket och jag är benägen att hålla med henne om det (efter att Jonas tycker precis likadant). Hon tycker att jag går in för det här med att träna på gym för mycket och tror att det ska sluta med att jag får ortorexi (bara för att jag sa att jag ville ha en digital matvåg).

Förutom att ha ångets inför provet på tisdag har jag målat idag och på så vis tjänat lite stålar, alltit bra att ha, speciellt nu när jag har spanat in två par sjukligt snygga skor som jag vill ha, om jag ahde haft dem, så hade mit liv varit såå mycket bättre. Joo, jag menar allvar, jag har nog sluppit att ha ont i mina fötter/snän och benhinnor hela tiden.

Nu ska jag gå och öva på de 13 punkterna och de 4 klippeformerna


your probably love it if you only dare

Halloj!
nu lyssnar jag på Ola Salo och hans kompanjoner och har precis lagt in mina nyinhandlade kläder i garderoben. Idag var nänligen min man och jag i malmö, han skulle ha skor och jag skulle ha nya träningslinnen, detta hittade vi dock inte, men jag kom inte hem tomhänt för det. Tre linnen blev köpta på Monki (där alla rea varor kostade 40 pix), en ny mascara och en aldelles ljuvlig LdB lotion (det var lite för att jag inte ska sakna min egna ljuvliga LdB FC gÖrL).

Klockan 10 imorse befann jag mig på gymmet (det blev ingen träning igår) och nu såhär i efterhand kan jag tillkännage att det var grymmt skönt att träna på morgonen. Bl.a tränade jag på en trappmaskin i 20 minuter (jag tycker att det var strongt av mig att stå ut i 20 min) där jag brännde över 250 kcal.

Jag måste säga att det är sjukt mycket lättare att hålla motivationen uppe när man kan se hur långt man sprungit, hur mycket man förbrännt ect. Även om jag tycker att det är skönare att springa utomhus (mest är det nog för att då torkar svetten lite, det gör den inte på gym, som jag fick uppleva imorse) så är det lättare inomhus när man har koll. Som ni antagligen vet, så mår jag bäst när jag har koll på allt som händer...

RSS 2.0